Blatul de la rulada: Batem spuma albusurile cu putina sare, adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat. Amestecam galbenusurile si le adaugam la albusuri, apoi treptat faina. Tapetam o tava cu hartie pentru copt si ungem uniform compozitia. Punem tava in cuptorul incalzit, la foc redus pentru 20 minute (sau mai putin). Udam un stergar, il stoarcem foarte bine si rasturnam blatul copt (neracit) indepartam hartia pentru copt. Rulam blatul impreuna cu stergarul si-l lasam asa rulat 10 minute. Apoi il desfacem si-l lasam la zvantat.
Crema de cafea: jumatate din mascarpone amestecam cu pliculetul de ness 3 in 1 si 2 linguri de frisca batute tare.
Crema de banana: coacem bananele(punem bananele pe hartie de copt, punem cateva bucatele de unt si presaram zahat tos - timp de coacere 20-25 minute). Dupa ce s-au copt, le pisam cu o furculita pastrand si untul topit. Dupa ce sa mai racit pasta de banana adaugam cealalta jumatate mascapone cu 2 linguri frisca (1 lingura de zahar - optional).
Pe blat intindem jumatate din crema de cafea, apoi crema de banane. Rulam si-l asezam pe o tava. Imracam rulada cu crema ramasa de cafea si ornam cu frisca.