Rulada cu banane

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 4 Apr 2010 | 6793 vizualizari

 

bucatar mama soacra

 

INGREDIENTE

  • pt crema:
  • - o budinca de ciocolata
  • - 500 ml lapte
  • - 3 liguri zahar
  • - 2 banane
  • pt blat:
  • - 6 oua
  • - 6 linguri de zahar tos
  • - 6 linguri de faina
  • - un pliculet zahar vanilat
  • - un pliculet praf de copt
  • pt decor:
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.

Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic

Peste blat se pune crema, apoi cele doua banane, se ruleaza si pe deasupra ornam cu frisca si se da la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose "Brownie Cappucino"