Rulada cu banana

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 7301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • -4 oua
  • - 4 linguri faina
  • - 3 linguri zahar
  • -1 lingura cacao
  • -esenta vanilie
  • Crema:
  • - 200 ml frisca
  • -75 gr ciocolata
  • -25 gr nuca de cocos
  • -1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banana:

Blat: se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scoate pe un prosop umed si se ruleaza.

Crema: Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat ca o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca. Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza.

Se orneaza dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de vanilie