Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 23471 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 250 gr margarina
  • 300 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel

pentru umplutura:

  • 300 gr crema de branza cu smantana Delaco
  • 100 gr unt
  • cateva frunze de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • cateva fire de patrunjel
  • sare, piper alb
  • 6-7 felii sunca presata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata:

Punem crema de branza intr-un bol. adaugam patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate marunt.

Adaugam untul moale, sarea si piperul si omogenizam.

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara dam deoparte si adaugam faina. .Se adauga imediat laptele si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia. Se da deoparte de pe foc si se adauga ouale intregi si putina sare si se mixeaza. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smanatani care curge.

Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 32*35)

Adaugam pe toata suprafata aluatului frunzulite de patrunjel. Ideea cu patrunjelul am preluat-o din retetarul Dr Oetker.

Dam la cuptoir la foc mediu pana se rumeneste usor pe fund.

Rasturnam cu fundul in sus pe o alta hartie de copt si desprindem cu grija hartia.

Lasam putin sa se racoreasca ( nu foarte mult, doar cat sa nu fie foarte fierbinte) apoi  intindem crema de branza pe toata suprafata.

Asezam deasupra feliile de sunca presata.

Rulam strans si dam la frigider pentru cateva ore. Eu am infasurat-o si in folie de aluminiu. Dupa ce s-a intarit bine taiem felii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sidy 1

23.04.2013, 07:00

Da Vio am vazut....doar ideea ai luat-o.Arata tare bine rulada.
A mea o gasesti la mine pe blog, daca vrei :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/04/rulada-aperitiv-cu-branza-albastra-si.html
Te tzuc Vio

sebirizescu 1

03.05.2013, 10:06

violeta1910 1

19.10.2015, 17:45

ce bine arata...vreau si eu....deja salivez ,,,cred ca voi incerca si eu cat de curand.http://vyoleta-vyo.blogspot.ro/

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu cascaval