Rulada aperitiv

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 5810 vizualizari

 

Am pregatit aceasta rulada pentru ziua surorii mele si a fost foarte apreciata.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 grame salam crud uscat
  • 2 bucati carnati de casa afumat
  • 200 grame telemea
  • 200 grame faina alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 gogosar murat
  • 200 grame masline negre
  • 10 bucati arpagic murat
  • o feliuta parmezan razuit
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri smantana
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Taiem salamul ardeiul si gogosarul cubulete. Taiem si carnatii rondele, telemeaua o dam prin razatoarea cu gauri mari, scoatem samburii de la masline si le taiem feliute.

Punem totul intr-un bol, spargem cele 5 oua peste compozitie, adaugam smantana si amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam sarea, piperul si faina cernuta, amestecata cu praful de copt. Amestecam compozitia si o impartim in 2 tavi pentru cozonac tapetate cu hartie de copt.

Intr-o tava am asezat din loc in loc arpagic murat.

Intoducem tavile  la cuptor la o temperatura de 160 de grade pentru aproximativ 40 de minute. Cand sunt putin rumene presaram cascavalul ras si mai lasam 10 minute la cuptor.

Facem testul cu scobitoarea si lasam sa se raceasca in tavi. Cand s-a racit scoatem rulada din tavi si indepartam hartia de copt .

Se taie felii si se serveste ca aperitiv.

Este gustoasa si hranitoare.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si sunca, parizer, dupa preferinta fiecaruia .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ou cu tarhon