Am pregatit aceasta rulada pentru ziua surorii mele si a fost foarte apreciata.
Taiem salamul ardeiul si gogosarul cubulete. Taiem si carnatii rondele, telemeaua o dam prin razatoarea cu gauri mari, scoatem samburii de la masline si le taiem feliute.
Punem totul intr-un bol, spargem cele 5 oua peste compozitie, adaugam smantana si amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam sarea, piperul si faina cernuta, amestecata cu praful de copt. Amestecam compozitia si o impartim in 2 tavi pentru cozonac tapetate cu hartie de copt.
Intr-o tava am asezat din loc in loc arpagic murat.
Intoducem tavile la cuptor la o temperatura de 160 de grade pentru aproximativ 40 de minute. Cand sunt putin rumene presaram cascavalul ras si mai lasam 10 minute la cuptor.
Facem testul cu scobitoarea si lasam sa se raceasca in tavi. Cand s-a racit scoatem rulada din tavi si indepartam hartia de copt .
Se taie felii si se serveste ca aperitiv.
Este gustoasa si hranitoare.
1
Se poate folosi si sunca, parizer, dupa preferinta fiecaruia .