Rug (reteta arabeasca)

de jurnalulanei in Vita, 25 Oct 2010 | 6559 vizualizari

 

Reteta aceasta o am de la o mamica ( nu de la clasa unde sunt diriginta,ci de la alta clasa), o doamna casatorita cu un arab ( cred ca iranian).
Ei le spun acestor chiftele "rug",si asa le voi numi si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita tocata;
  • - 2 rosii tocate marunt;
  • - 2 cepe tocate;
  • - un ou;
  • - 1 legatura de patrunjel tocat,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rug (reteta arabeasca):

Amestecam carnea cu legumele, dupa care formam cu mana chiftele mai mari, pe care le "tasam" ( le aplatizam) si le punem in grill pentru a se frige. Trebuie sa arate ca niste snitele mai mici.

Se servesc cu orice fel de salate. ( dupa gustul fiecaruia)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rug (reteta arabeasca)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu organe de vitel