Rug (reteta arabeasca)

de jurnalulanei in Vita, 25 Oct 2010 | 6146 vizualizari

 

Reteta aceasta o am de la o mamica ( nu de la clasa unde sunt diriginta,ci de la alta clasa), o doamna casatorita cu un arab ( cred ca iranian).
Ei le spun acestor chiftele "rug",si asa le voi numi si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne de vita tocata;
  • - 2 rosii tocate marunt;
  • - 2 cepe tocate;
  • - un ou;
  • - 1 legatura de patrunjel tocat,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rug (reteta arabeasca):

Amestecam carnea cu legumele, dupa care formam cu mana chiftele mai mari, pe care le "tasam" ( le aplatizam) si le punem in grill pentru a se frige. Trebuie sa arate ca niste snitele mai mici.

Se servesc cu orice fel de salate. ( dupa gustul fiecaruia)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rug (reteta arabeasca)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si cascaval