Rosii umplute cu spanac

de katty in Mancaruri de post, 24 Noi 2014 | 3554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 150 gr spanac congelat
  • 1 lingura seminte de pin
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic proaspat macinat
  • usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu spanac:

 Taiem usturoiul felii si il punem intr-o lingura  de ulei  incins sa se rumeneasca usor.Adaugam spanacul usor decongelat ,condimentam cu sare si piper si il lasam  cateva minute pana seaca toata zeama.Intr-o tigaie uscata punem semintele de pin si le prajim usor.Dam spanacul jos si il amestecam cu semintele de pin.Spalam rosiile bine ,apoi le taiem un capac.Cu ajutorul unei linguri scoatem mijlocul bine ,le presaram cu putina sare si le umplem cu spanacul.Punem capacele ,asezam rosiile intr-o tava unsa cu cealalta lingura de ulei si dam la cuptorul preincalzit 15 minute ,pana rosiile incep sa se inmoaie.Servim imediat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

elucubratiiculinare 1

24.11.2014, 20:30

perfecte pentru mine

tanyapatap 1

24.11.2014, 21:44

Bya Ralu 1

25.11.2014, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta de post