Rosii umplute, coapte

de adinaciosescu in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 4388 vizualizari

 

Un preparat care poate fi servit si de post

 

INGREDIENTE

 

  • rosii mari, coapte
  • patrunjel verde tocat
  • 6-7 frunze de busuioc
  • cativa catei de usturoi
  • piper
  • cate 2 linguri de orez de fiecare rosie

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute, coapte:

Tai capac la rosii, scobesti cu lingurita,sarezi interiorul rosiilor si le pui cu gura in jos sa se scurga.

Intre timp,miezul de la rosii,busuiocul,patrunjelul,usturoiul si condimentele le mixezi bine in blender sau robot.

Adaugi orezul spalat bine si lasi aproximativ 1 ora ca sa se umfle bobul putin.

Le umpli,le asezi in tava pe hartie de copt,dai la cuptorul incins pret de 40-45 minute.

 

TIPS-URI

1

daca folosesti rosii mai mici...reduci cantitatea de orez.

2

le poti servi ca atare sau ca si garnitura la o friptura,o frigaruie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute, coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]