Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 2138 vizualizari

 

Am facut greseala de a nu gusta vinetele...una dintre ele era amara! Le-am reparat cu "branzica si smantana "de la Delaco!

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa mica
  • 1 galbenus de ou
  • 150 ml ulei de masline
  • sare
  • 1 cutie "branzica si smantana "ceva fin Delaco
  • cateva rosii potrivita ca marime
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco:

Vnetele se coc pe plita,se curata de coaja, se toaca si se lasa la racit

Intre timp,toci ceapa marunt si prepari maioneza din galbenusul de ou , uleiul de masline si un praf de sare

Tai rosiile transversal si le decupezi sub forma de cosulete

Cand s-au racit vinetele, le amesteci incet cu maioneza

Adaugi branzica cu smantana,cu grija,sa nu se taie

Potrivesti de sare

Pui cate 2-3 lingurite din compozitie in fiecare rosie si decorezi cu patrunjel si cubulete de rosii

Servesti cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu vinete si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate la cuptor