Rosi umplute si sos picant

de nadea68 in Mancaruri de legume, 5 Sep 2013 | 3711 vizualizari

 

Azi am facut o inspectie in congelator si am dat de o punga de preparat pentru umplut ardei.
De cate ori imi ramane ceva in plus eu pastrez ca nu se stie...asa s-a intamplat si cu punguta asta...:)) ,cateva rosii si cina e gata..

 

INGREDIENTE

  • preparat pentru Ardei umpluti(vezi reteta Ardei umpluti)
  • 4 - 5 rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • suc de rosii un borcan
  • o ceapa
  • ulei
  • cubulet vegeta
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosi umplute si sos picant:

Preparatul pentru ardei umpluti e facut din:orez,carne macinata,ceapa,sare,piper,marar.

Spalam rosiile si le scoatem miezul.Punem miezul intr-un castron.Rosiile le rasturnam sa se scurga un pic.Dupa ce le lasam un pic,le umplem cu preparatul de carne macinata.Se pun intr-o tigaie cu apa cat sa le acopere un sfert,sa pune capacul si se lasa la fiert pentru 30 minute.Am pus si un cubulet vegeta.

Intre-timp ne ocupam de sos.Miezul de rosii se amesteca cu suc de rosii,sare,piper,boia si se pune pe foc in ceapa calita.

Lasam sa fiarba incet pana se ingroasa.Cand e gata sa poate pune si niste verdeata.

Revenim la rosiile noastre...Dupa ce s-au fiert 30 minute,adaugam o lingura,doua de sos si le bagam la cuptor fara capac inca 15 min la 220° sa se rumeneasa.

Scoatem rosiile ,la mine o sa vedeti si un dovlecel asa pus de ,,umplutura'' si servim cu sosul iute si smantana.

Amestecul de gusturi e foarte bun!! 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosi umplute si sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume aromate cu sos de ghimbir si rosii