Romburi cu lapte

de Miha in Prajituri, 9 Oct 2009 | 28724 vizualizari

COMENTARII (44)

sandytza 1

09.10.2009, 12:23

Ce bine arata trebuie sa fie si foarte delicioasa

ANCA 1

09.10.2009, 12:47

da, arata intr-un mare fel!

ionix 1

09.10.2009, 12:56

sunt de acord cu leoflori... tare faza cu "sapatul" bravo Miha...
prajitura asta arata demential... e pe lista mea clar...

Miha 1

09.10.2009, 13:00

Daaa,,,e o mare nebunie crema de lapte.

Miha 1

09.10.2009, 13:01

Si...chiar n-am nici o problema in a specifica sursa retetei, niciodata nu m-am ascuns dupa degetul mic.

ala_oancea 1

09.10.2009, 15:01

Trebuie sa o incerc si eu ... sa vad de ce o laudati asa

rivka 1

09.10.2009, 15:22

sja la la la la miha ce chestii frumoase faci...

Miha 1

09.10.2009, 20:07

Ala, n-o sa regreti deloc deloc. Parol!

Miha 1

09.10.2009, 20:07

Rivka, multumesc!

Michelle 1

09.10.2009, 22:48

Miha 1

09.10.2009, 23:29

Miha 1

16.10.2009, 22:32

Larisa, cu siguranta iti va place.

Mihaela 1

17.10.2009, 22:48

oare in loc de amidon pot pune altceva?

sandytza 1

17.10.2009, 23:02

Mihaela sa ma scuze Miha ca raspund eu dar cum am vazut intrebarea ... In loc de amidon poti folosi faina linistita.

Mihaela 1

17.10.2009, 23:27

multumesc.. ma gandeam si eu la asta dar voiam sa fiu sigura.. data viitoare cand mai fac aprovizionarea o sa iau si amidon, ca macar de asta gasesc pe aici

Miha 1

18.10.2009, 00:17

Miha, vad ca ti-a raspuns sandytza intre timp. Poti folosi faina, cu amidon iese mai fina crema, dar nu e mare diferenta. Mai poti folosi si praf de budinca daca ai in casa.

Mihaela 1

18.10.2009, 00:30

da Miha.. indata ma apuc de ea.. abia astept!

Mihaela 1

18.10.2009, 08:52

so.. am facut prajitura.. dar am avut peripetii.. in sensul ca sotul meu mi-a luat din magazin cica ciocolata alba de menaj, dar zau ca nu cred sa fie cioco, ca dupa ce am topit-o parea mai degraba unt... drept urmare am ajuns sa pun destul de multa faina in crema ca sa fie mai groasa si sa nu se prelinga.. asa e cand lasi barbatii sa faca neste treburi, dar na el era deja in oras si eu invarteam la sarmale.. Acum mai am o intrebare Miha, tie cat de mare iti iese prajitura asta? ca mie tare mica mi-a iesit.. inca nu am gustat-o ca ma doare rau stomacul, dar maine ii vine randul..

Miha 1

18.10.2009, 18:17

Miha, eu am copt foile intr-o tava de 25/35 cm. Bine ca ai reusit sa o scoti cumva la capat si sa fie buna prajitura.

Mihaela 1

19.10.2009, 01:46

tava pe care am folosit-o e de 20/28 cm.. dar cred ca daca foloseam alta mai mare nu imi ieseau 3 foi.. poate nu am batut destul ouale sa fie si mai pufoase.. oricum e buna la gust.. e bine ca am mai bifat o prajitura de pe lista

Miha 1

19.10.2009, 09:29

Miha, dar n-au iesit groase foile? Stratul de aluat trebuie sa-l intinzi subtire si da, ouale tre sa le bati bine bine. Important e ca pana la urma s-a terminat operatiunea "Romburi" cu bine.

Mihaela 1

19.10.2009, 11:23

mai sa stii ca nu prea au crescut.. de aia cred ca am gresit undeva, adica la batutul de oua.. desi ceva tot am ba(t)ut .. cine stie.. sau poate o fi cuptorul ca eu am cuptor electric.. aici gasesti din alea pe gaz numai la restaurante.. e invers ca la noi in RO.. urmatoarea pe lista o sa fie aia "desteapta" ca pt Tosca mai am de cautat ingrediente (mac si biscuiti ca lumea)..

Miha 1

19.10.2009, 12:04

Miha, deci ai incurcat batutul cu bautul! Super tare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi cu lapte