Romanian Dragobets

de elemer in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 4145 vizualizari

 

Iata o reteta pentru cei indragostiti din mincare traditionala

 

INGREDIENTE

  • Faina de malai
  • varza acra
  • carnati de casa
  • sfecla rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Romanian Dragobets:

Facem o mamaliguta mai moale pe care o intindem pe un blat. Facem o forma de inimioara. La mijloc facem locasuri pentru carnaciori afumati si fierti , si pentru varza taiata marunt. Inimioarele facem din sfecla rosie cu un cutit care taie bine si le asezam in jurul mamaligutei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Romanian Dragobets" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

elemer 1

20.02.2014, 21:46

Bya Ralu 1

25.02.2014, 03:07

Panacris 1

22.03.2014, 14:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori cu oua ochiuri