Roast-beef mediteranean

de sorin in Vita, 19 Dec 2009 | 11249 vizualizari

COMENTARII (3)

PapaBun 1

19.12.2009, 13:30

Multumesc de pontul cu Israel Aharoni.
Insa sa stii ca nu e nimic uimitor ca o carne de calitate sa nu aiba nevoie de adaosuri. Era uimitor ca o carne de slaba calitate sa nu aiba nevoie de imbunatatiri...
As fi vrut sa pui si poza, eram foarte curios.
De unde pana unde locuiesti in Israel si iubesti bucataria belgiana?
Bine ai venit pe bucataras.ro!

sorin 1

19.12.2009, 16:50

Buna Seara PapaBun
1. Probabil ca ai dreptate - nu e nici o "filosofie" ca rezultatul prelucrarii sumare a unei carni bune sa aibe un rezultat bun; dar nu uita ca stangacia omului poate distruge si cea mai de calitate materie prima.
2. Bucataria belgiana?! A fost jumatate in gluma, jumatate in serios. Pe de o parte, daca mi-ai citit auto-caracterizarea (suna cam comunist, nu?!) ai aflat ca imi place orisice mancare buna, n-are importanta cine o face, ci ce face; pe de alta parte, perioadele (scurte, de excursionist) petrecute in Belgia, m-au facut sa inteleg ca "fratii" au o bucatarie nu mai putin rafinata decat a francezilor, chiar daca mai putin snoaba (si spun asta bazat pe experienta acumulata in micile circiumioare satesti, favoritele mele, oriunde as fi)
3.In acest sfarsit de saptamana am hotarat sa va impartasesc 2 dintre retele mele favorite. Eu unul nu le-am pregatit, asa ca deocamdata nu exista fotografii. Cerintele voastre m-au invatat ca de cate ori gatesc trebuie sa fotografiez, poate intr-o zi voi dori sa va impartasesc reteta
Toate bune

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 12:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc