Risotto cu sparanghel

de mentasirozmarin in Mancaruri de legume, 5 Oct 2011 | 5294 vizualizari

COMENTARII (14)

Cris2711 1

05.10.2011, 23:32

Ligia Bxl 1

05.10.2011, 23:53

bun

MotanLaOale 1

06.10.2011, 08:57

kamy 1

06.10.2011, 08:59

daca-i orez....hop si eu

diaconta 1

06.10.2011, 09:09

importante informatii n-am gatit sparanghel pana acum,dar imi place reteta

LUK 1

06.10.2011, 09:20

super

mamaieelena 1

06.10.2011, 09:32

alinutzika 1

06.10.2011, 21:50

f bine arata

MIUTA 1

06.10.2011, 23:17

Imi place
Bine ai venit!

mentasirozmarin 1

11.10.2011, 14:38

va multumesc frumos pentru primirea calduroasa si ma bucur din suflet ca va placeb reteta mea!
pupici multi

gaby_duceag 1

11.10.2011, 17:22

bun venit!
ce ma bucur sa te vad si aici, Andra

Lau 1

11.10.2011, 17:24

bun venit

mentasirozmarin 1

12.10.2011, 01:04

gaby, ce surpriza frumoasa, ma bucur si eu sa te gasesc aici
sunteti o comunitate tare vesela si primitoare!!!
va imbratisez cu drag

adasev12 1

12.10.2011, 08:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu usturoi