Reteta de preparare a papanasilor

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 3180 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri gris
  • faina
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu ouale batute,adaugam zaharul si restul de ingrediente si amestecam la inceput cu o lingura adaugand treptat faina pana iese un aluat nelipicios si elastic.

Pe masa infainata facem un rulou pe care il  taiem in  felii de cca 2-3 cm.Facem o gaura in mijloc si ii asezam pe masa de lucru.Facem cercuri rotunde pentru tot atatia papanasi cati am decupat

II prajim in baie de ulei dupa care ii scoatem pe un servetel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor