Reteta de bors de cartofi si sfecla, asa cum se face in Bucovina

de RODIMUR in Ciorbe, 7 Dec 2017 | 18255 vizualizari

COMENTARII (29)

Rahela Velicu 1

07.12.2017, 19:45

Foarte gustos, am facut si eu!

RODIMUR 1

07.12.2017, 19:48

Mimi, eu fac rar borș de sfeclă, deși ar trebui să fac mai des, date fiind beneficiile acestei legume (am scris câte ceva în introducere...).

Cris2711 1

07.12.2017, 19:50

Nu pot sa nu servesc si io,musai )

RODIMUR 1

07.12.2017, 19:51

Te servesc cu mare plăcere, Cris!

Cris2711 1

07.12.2017, 19:57

Multumesc frumos,Rodica!

Rocsi 1

07.12.2017, 20:17

Pfoaaa, asta este cea mai mare bunatate! Mie imi place foarte mult! Doar ca eu nu mai fac prajeala, am renuntat de mult la asta!

Constelatialeu 1

07.12.2017, 20:21

Trebuie sa merg in Bucovina, ca eu nu stiu din astea cu sfecla, de sfeclit am mai sfeclit-o din cand in cand....

RODIMUR 1

07.12.2017, 20:24

Mă bucur, Rocsi că-ți place! Eu nu prăjesc tare ceapa, ci doar o călesc puțin, cât să devină transparentă, pentru că așa devine dulce. Nu-mi prea place ceapa fiartă (și emană un miros de groază,,,!)

RODIMUR 1

07.12.2017, 20:34

Clementina, să știi că toți o mai sfeclim, din când în când, dar e bine să luăm aminte la binefacerile sfeclei...

Constelatialeu 1

07.12.2017, 20:38

Imi place sfecla ca salata sau la muraturi....

katty 1

07.12.2017, 21:25

Place!

RODIMUR 1

07.12.2017, 21:30

Mulțumesc frumos, Katty!

mirela0911 1

07.12.2017, 22:24

Imi place sfecla dar sub forma de ciorba nu am mancat niciodata! O prefer sub forma de salata! Ciorbita arata bine si cred ca e si gustoasa!

vasimur 1

07.12.2017, 22:33

Adauga comentariu...

RODIMUR 1

07.12.2017, 22:35

Mirela, borșul de sfeclă este specific Moldovei, de asta nu prea știi de el. Da, e bun și mai ales foarte sănătos...!

MotanLaOale 1

07.12.2017, 22:42

RODIMUR 1

07.12.2017, 23:36

Mulțumesc frumos, Motănel!

dantes 1

08.12.2017, 08:01

Bun!

RODIMUR 1

08.12.2017, 09:53

Mulțumesc frumos, Dante!

xana 1

08.12.2017, 14:22

Imi place mult borsul cu sfecla si ce culoare frumoasa are!

RODIMUR 1

08.12.2017, 14:50

Mă bucur că-ți place, Xana! Mulțumesc frumos!

kytz 1

10.12.2017, 17:03

Ce bun ar fi acum un bol plin cu borș cald!

RODIMUR 1

10.12.2017, 17:39

Mulțumesc frumos, Kytz! Mai avem...

miki_a 1

12.12.2017, 09:51

Grozav!!! Te pune imediat pe picioare!!!

RODIMUR 1

12.12.2017, 10:22

Mulțumesc frumos, Miki!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, acrita cu suc de rosii