Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza este un aperitiv minunat sau chiar un pranz satios daca ii pui alaturi o salata.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus, iar mai multe retete video gasesti pe canalul de youtube Bucataras Tv. Daca incerci si tu Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza, mi-ar placea sa-mi lasi parerea in comentarii
Ingrediente reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza
Aluat:
Umplutura:
Preparare Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza
Mixeaza spanacul maruntit cu galbenusurile. Adauga smantana.
Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si praful de copt si adauga-le in compozitie.
Condimenteaza dupa gust cu sare si piper
Mixeaza albusurile cu un praf de sare si adauga-le apoi in compozitie, amestecand usor cu o spatula.
Pune hartie de copt in tava de aragaz, toarna compozitia si coace aluatul la 180 de grade C, cam 15 minute, pana se rumeneste usor.
Scoate aluatul cu tot cu hartie de copt pe un prosop umed si ruleaza usor. Lasa-l asa pana pregatesti umplutura.
Mixeaza crema de branza cu untul moale, smantana si sare si piper dupa gust.
Adauga ceapa rosie si ardeiul kapia taiate cubulete.
Amesteca cu o spatula si intinde crema peste foaia de aluat.
Ruleaza usor si pune rulada in folie de plastic, apoi in folie de aluminiu si las-o la frigider 2-3 ore sa se intareasca, apoi feliaz-o.
Alte rulade aperitiv delicioase gasesti aici - Rulada aperitiv tricolora si aici Aperitiv rulada de cascaval
Iar daca te-ar tenta altceva, nu o reteta de rulada aperitiv, poti incerca Budinca aperitiv cu sunca si ardei
Sa va fie de folos!