Rechin la cuptor

de Bunica in Peste, 30 Ian 2010 | 13562 vizualizari

 

Atata asa de frumos la raionul de peste , ca nu m-am putut abtine sa nu cumpar.

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de rechin
  • 2 lamii
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin la cuptor:

Se spala bucatile de rechin si se pun la macerat intr-un amestec de : vin, sare ,piper  si ulei de masline. Se tine la rece vreo 2 ore.

Dupa 2 ore se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline, se pune solutia in care a stat la macerat, zeama de la 2 lamai, crengute de rozmarin si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se serveste cald sau rece cu sosul  in care a fiert sau cu zeama de lamaie si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ala_oancea 1

01.02.2010, 23:45

Foarte bun rechinul ! Si eu dau pielea jos cand e deja in farfurie

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:05

O bunatate.Imi place rechinul ca nu miroase asa tare a peste.

cccris 1

18.02.2010, 23:02

e bestial! am facut si eu .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor