Rechin cu legume la steamer

de lia maria in Peste, 19 Mai 2010 | 7911 vizualizari

 

Daca vreti sa mancati sanatos, folositi aparatul de fiert la aburi, adica steamerul. Pe langa faptul ca se prepara mancarea rapid fara sa stai langa ea, este foarte,foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 telina mica sau o felie din una mare
  • 1 ceapa rosie
  • Un fir de praz
  • 1 lamaie
  • Sare
  •  piper
  • 2 crengute de rozmarin verde
  • ardei iute uscat
  • ulei de struguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin cu legume la steamer:

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant si stoarcem toata zeama de la o lamaie, peste ele.

Taiem  zarzavaturile, felii, fideluta ori rondele (dupa pofta fiecaruia)si le amestecam bine. In vasul unu al steamer-ului, punem o crenguta de rozmarin, golim amestecul de legume si deasupra lor punem cea de-a doua crenguta de rozmarin.

Asezonam pestele cu sare, piper si ardei iute, proaspat macinat si le punem in vasul doi al steamer-ului, pe care-l fixam deasupra legumelor. Punem capacul, completam recipientul cu apa si programam la 40’.

Golim legumele intr-un bol, asezonam cu sare si ulei de struguri si servim alaturi de rechin.

TIPS-URI

1

se poate prepara orice fel de carne si legume la alegere dupa pofta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin cu legume la steamer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Julie 1

21.05.2010, 10:45

Nu am mancat niciodata rechin...Arata foarte bine! Poate o sa cumpar si eu o data- am vazut in Carrefour.

nadina73 1

25.05.2010, 19:59

nici eu nu am mancat rechin dar arata bine,cand mai prinzi unu sa ne chemi

gio 1

05.06.2013, 21:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu calcan