Razalai

de lili in Paste, 6 Ian 2011 | 9261 vizualizari

 

Mie imi plac tare mult razalaii. Se pot face ciorba de ardeu umplut cu razalai ( in loc de orez), se pot face scazuti, sau fierti si amestecati cu zahar si nuca.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. faina
  • 4 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Razalai:

Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat tare si vartos ca si pentru taitei. O tava o ungem cu ulei. Aluatul il dam pe razatoare, in tava deja unsa. Apoi il bagam pentru cateva minute in cuptor la foc mic sa se usuce dar si sa se prajeasca un pic. Cu o furculita il mai zdrobim daca se leaga unul de altul. Se poate pastra in pungute de hartie.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Razalai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lia maria 1

07.01.2011, 11:47

eu am mancat sunt foarte buni dar ce-i drept nu am facut niciodata asa ca poate am sa incerc acum

Dana_Retetegg 1

08.01.2011, 00:17

lili 1

08.01.2011, 11:29

sa stiti ca sunt buni, am facut ciorba de ardeu umplut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sparanghel