Ravioli de casa cu piept de pui

de Dea_Dea in Paste, 15 Dec 2013 | 6908 vizualizari

 

Mosu mi-a dat de lucru :))

 

INGREDIENTE

  • Pt Ravioli:
  • 2 oua
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • Pt Umplutura:
  • jumatate de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • Pt Sos:
  • Carnea ramasa de la umputura + jumatate de piept de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • un pahar de apa
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli de casa cu piept de pui:

Facem aluatul de ravioli, ouale se bat cu sare si se adauga faina pe rand pana obtinem un aluat ce poate fi intins cu sucitoarea.

Umplutura: Pieptul de pui se taie cubulete, ceapa se toaca, se adauga pasta de rosii, se condimenteaza si se inabusa la foc mic cu capac 10 min.

Apoi se paseaza. Presaram masa cu faina si intindem foaie , taiam cu un pahar , se pune bucata in forma, umplutura si se inchide forma. Si ravioli sunt gata. Punem apa cu sare la fiert, cand clocoteste punem pastele , le fierbem 10 min si le scoatem si le trecem pe sub jet de apa rece , le lasam la scurs  si facem sosul cu care vor fi serviti.

Se pune in wok , carnea ramasa de la umplutura, se mai taie cubulete jumatate de piept de pui , se pune usturoiul pisat ,pasta de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert pana scade.

TIPS-URI

1

Se pot umple si cu altceva,branza, spanac..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli de casa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu ciuperci (hribi) si alune