Ravioli cu sos de smantana

de Bucataras Medi in Paste, 28 Iul 2010 | 16831 vizualizari

 

Nu sunt fan paste dar din cand in cand prepar si le mananc cu placere.........numai eu ,ca George nici sa le vada nu vrea,d-apai sa le manance...........!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g Ravioli cu branza
  • 100-150 g cascaval
  • 100 g masline
  • 3oua
  • 75 ml vin alb
  • 150-200 g smantana
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sos de smantana:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi se strecoara.Se pun intr-un vas.

Separat fierbem ouale ,tari.Dupa ce au fiert le curatam. Albusul se toaca marunt si se pune peste paste iar galbenusurile se paseaza cu ajutorul unei furculite si apoi se amesteca cu smantana, obtinandu-se astfel un sos.In acest sos se mai incorporeaza vinul,cateva picaturi zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Acest sos se adauga peste paste.Deasupra se rade cascavalul si se orneaza cu masline si patrunjel verde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 09:54

Barbatii astia parca sunt frati,Ionix

ionix 1

29.07.2010, 10:04

sunt facuti din acelasi aluat, clar

Bucataras Medi 1

29.07.2010, 10:11

si eu zic la fel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle integrale cu pui si smantana