pt aluat:
pt umplutura:
ne mai trebuie si:
Aluatul: se framanta un aluat usor de modelat din aceste ingrediente..
Umplutura:cartofii se fierb in coaja, se curata si se piseaza ca pt pireu.
Se amesteca cu branza rasa, cascavalul, oul , sare si piper.
Mararul se toaca fin si se pune peste restul ingredientelor.
Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia..
Aluatul se intinde si se taie cercuri cu un pahar sau forma speciala rotunda.
Pe fiecare cerc se pune o lingura de umplutura si alt cerc deasupra.
Se pliaza bine( pt a evita desfacerea in timpul fierberii).
Le puteti lasa asa sau le prindeti 2 margini( vezi foto)..
Se pun la fiert in apa clocotita.
Dupa ce au fiert se scurg si se pun intr-un bol.
Ciupercile se trag la tigaie cu untul aproximativ 5 minute la foc iute.
Se amesteca mereu in tigaie.
Se pun peste ravioli si se amesteca.
Adaugam si porumbul si completam cu sare si piper dupa gust.
Eu am pus si niste busuioc uscat.
Se servesc calde;)