Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara

de simonacallas in Paste, 15 Mar 2014 | 4395 vizualizari

COMENTARII (19)

GeorgiaA 1

15.03.2014, 09:45

simonacallas 1

15.03.2014, 10:37

Georgia, multumesc mult

Pushaa 1

15.03.2014, 11:56

mama ce bine arata!

Pushaa 1

15.03.2014, 11:57

- Andreea - 1

15.03.2014, 12:20

Merisor 1

15.03.2014, 13:26

Ce culori!

Lau 1

15.03.2014, 17:10

laura_n 1

15.03.2014, 17:49

foarte misto ideea!

simonacallas 1

15.03.2014, 19:52

Pushaa, Caroline, Merisor, Daniela, Laura, va multumesc mult

LidiaChivu 1

15.03.2014, 20:21

super! felicitari!

simonacallas 1

16.03.2014, 18:58

Lidia

Ligia Bxl 1

19.03.2014, 21:34

ce bine arataaaa

simonacallas 1

20.03.2014, 11:16

Multumesc mult, Ligia

simona72 1

17.04.2014, 08:53

Baaaai, puteam sa jur ca frumuselele astea colorate sunt ale tale. Ai niste idei minunate si-mi place ca totul e colorat natural. Bravo din suflet!!

simonacallas 1

18.04.2014, 16:12

Simona, esti generoasa, multumesc mult

Ela68 1

10.05.2014, 12:06

acum le-am vazut, sunt extra

Lia_ 1

08.06.2014, 07:23

le-am gasit intr-un meniu propus numai cu preparate colorate de la tine
super!!!

bettyC 1

29.12.2014, 14:24

ce bine arata

-Licurici- 1

17.08.2015, 08:52

Ce frumos arata!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si ciuperci