Rata putin sugubeata, pus ala calit pe varza

de mosuletulene in Rata, 10 Oct 2012 | 4515 vizualizari

COMENTARII (29)

diaconta 1

10.10.2012, 12:31

asta da reteta Mosulet
Da' parca vad ca vine Gaby si te pune sa scrii niste cantitati acolo si sa pui frumusel si-0 poza

mosuletulene 1

10.10.2012, 14:15

Pai sunt si cantitatiile incorporate in reteta doua verze potrivite nici prea tari, nici vestejite un piept, zic la o adica, de ratusca...tinerica 4-5 cepe tocate, piper, sare de bucate, foi de dafin si mult spor, daca e de ajutor.

diaconta 1

10.10.2012, 14:17

) sunt,dar scrie-le si la ingrediente.Acuma sa nu care cumva sa dai bir cu fugitii )))

diaconta 1

10.10.2012, 14:17

sporu' e de ajutor,da' niste timp nu stii unde se gaseste?

mosuletulene 1

10.10.2012, 14:24

no ca am comis-o n-ati mai vazut voi retete din astea...o sa adaug o pata de culoare site-ul astuia sper sa mu ma baneze si blocheze asa din ...fasa

diaconta 1

10.10.2012, 14:27

super super esti pe drumul cel bun
cum deviza site-ului este "cook & smile" cu siguranta te potrivesti formatului

diaconta 1

10.10.2012, 14:28

doar PuiuldeOM mai scria asa fain retetele

Miha 1

10.10.2012, 14:37

Unde-i poza?

Die, scoate ratza!

mosuletulene 1

10.10.2012, 14:39

vine, vine si pozica

diaconta 1

10.10.2012, 14:43

Da' de unde s-o scot io Miha?
Mosulet hai repede si ma salveaza))

mosuletulene 1

10.10.2012, 14:48

magarii de pe Netlog mi-au sters o parte din poze si n-o mai pot recupera sper sa dau de cele originale si fac un update

Miha 1

10.10.2012, 14:52

Die, asa tare m-ai nervat ca ai mancat toata rata, ca am uitat sa-i spun omuletului, pardon! mosuletului , bun venit!

mosuletulene 1

10.10.2012, 14:56

multumesc, multumesc!!! ...pofta buna va doresc!

diaconta 1

10.10.2012, 15:00

D'api n-am mancat-o eu tu Miha
poate candva pe alte "meleaguri"

Merisor 1

10.10.2012, 15:24

Foaie verde izma creata,
ba eu nu vad nicio rata!
Nici verze, cepe tocate,
Le-o mancat Dia pe toate???

gaby_duceag 1

10.10.2012, 15:26

sa-ncercam in vers a scrie
hai ca nu ne pare greu
si cum suntem sugubeti
devenim site de poeti )

diaconta 1

10.10.2012, 15:32

Gata,io-nchid pravalia de unde ati dedus voi ca am mancat-o io?
nici n-am mancat azi de dimineata

diaconta 1

10.10.2012, 15:33

Mosuleeeeeeeeeeeee hai odata cu rata aia ca ma faci de comedie pe site)))

diaconta 1

10.10.2012, 15:38

Offffffffff atata noroc c-ai venit cu ea,ca amu' ma faceam de ras

mosuletulene 1

10.10.2012, 15:38

iata a venit si rata
si cu ia am pus si varza
ca sa nu mai protestati
si de Dia sa va luati
luati-va mai bin' de mine,
ca le potrivesc mai bine,
orice vreti eu pot a spune,
nu numai retete-n rime
daca insa nu va place
nu stiu zau ce pot a face

diaconta 1

10.10.2012, 15:39

multzam fain Mosule

Merisor 1

10.10.2012, 15:42

Merisor 1

10.10.2012, 15:43

Eu tin sa o felicit pe Dia!
pentru persoanele pe care le aduce pe bucataras

diaconta 1

10.10.2012, 15:45

Meri stiu la cine sa insist
si pe tine te-am adus,un mare castig pentru site

ANNA_46 1

10.10.2012, 21:05

Iiiiiii....foaie verde si-o lalea
buna e ratusca ta
hop si eu c-o farfurie
sa sperem c-o sa mai fie
de nu , ne resemnam
ca doar nu tre sa-l caram
Mosu-i bun si harnic
de nu ne daruieste,
macar ne ospateste!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de ratoi cu legume haiducesti