Rata cu portocale

de irena in Rata, 22 Feb 2012 | 7882 vizualizari

COMENTARII (14)

irena 1

22.02.2012, 11:03

Multumesc !

lia maria 1

22.02.2012, 12:57

un meniu delicios si frumos prezentat

Lau 1

22.02.2012, 13:19

ce bina arata

MIUTA 1

22.02.2012, 16:46

Excelenta prezentare si mancarea arata delicios

iry-gabriela 1

22.02.2012, 18:09

imi place combinatia

RuxyRux 1

22.02.2012, 19:15

Ce bunatate! Arata grozav!

Ina 1

22.02.2012, 19:35

Cat de bine arata totul!

Rocsi 1

22.02.2012, 19:55

Ce prezentare minunata!!

irena 1

22.02.2012, 21:55

Va multumesc mult ptr comentarii si aprecieri

kamy 1

22.02.2012, 22:10

sa zic,sa nu zic???nu am mancat in viata mea rata...mai rau...acum 2 zile am scos din conge o zburatoare de care eu eram sigura ca-i un pui dolofan de casa...cand colo era rata(m-am uitat pe net sa vad daca-i asa)cand am vazut pielea aia groasa si grasa,brrr,am taiat-o buc si am fiert-o in apa cu putina sare...pulpele si pieptul(fara piele)le-am pus intr-o cutiuta ptr.pisica si restul la caini,ca am 2...nu va sfiiti sa-mi spuneti...frumos..ca-s sarita de pe fix...nu ma supar

irena 1

23.02.2012, 08:24

Kami,un adevarat festin ptr caini si pisica,dar o pierdere ptr tine...

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 09:51

ce frumos ai aranjat

madi_marin 1

23.02.2012, 17:09

stiu de combinatia asta, dar n-am gustat-o niciodata arata bine

mena29 1

25.02.2012, 22:46

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rata cu portocale