Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.
Separam ouale, batem albusurile spuma cu sarea.
Frecam galbenusurile cu praful de copt si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc.
Adaugam uleiul, incorporam.
Adaugam si apa minerala, incorporam.
Peste compozitia obtinuta, punem cate putin din spuma de albus, apoi din faina, pana incorporam toate cantitatile.
Tapetam tava cu hartie de copt.
Presaram un strat subtire de cereale cu ciocolata, apoi biscuitii zdrobiti.
Spalam bine fructele si le taiem bucati pe care le asezam peste biscuitii si cerealele din tava.
Deasupra turnam compozitia blatului, nivelam si dam apoi la cuptor prajitura pentru 35 minute.
Facem testul cu scobitoarea, rasturnam apoi prajitura fierinte pe un tocator mare din lemn, lasam sa se raceasca, iar la final o pudram cu zahar farin.
Portionam si servim.
Pofta buna!