Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Separam ouale.
Albusurile le batem spuma cu praful de sare, apoi lasam spuma deoparte.
Galbenusurile le frecam zu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Mixand incontinuu, adaugam uleiul in fir subtire.
Apoi adaugam apa minerala, lingura dupa lingura + praful de copt stins in zeama de lamaie si esenta de vanilie.
In compozitie incorporam apoi faina si spuma de albusuri, adaugandu-le alternativ.
Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt.
Asezam cerealele cu stafide si bucatele de ciocolata pe fundul tavii, nivelam cu mana, asezam capsuni proaspeti din loc in loc,cu spatiu intre ei pentru a lasa loc compozitiei de blat sa se scurga printre fructe si cereale.
Peste capsuni presaram o mana de gris, acesta avand rolul de a absorbi lichidul care se scurge din capsuni in timpul coptului.
Tava se da la cuptor pentru 35 minute (eu am folosit functia de coacere cu ventilatie).
Facem testul cu scobitoarea, scoatem prajitura din cuptor, apoi o rasturnam asa fierbinte pe un platou peste care am presarat putin zahar tos in prealabil.
Indepartam hartia de copt cat prajitura este fierbinte, apoi pudram rasturnata cu zahar pudra.
Lasam la racit,portionam si servim cu frisca lichida si capsuni proaspeti.
Pofta buna!