Rasol de vitel cu legume la cuptor

de Oana in Vita, 15 Iul 2009 | 11575 vizualizari

 

Un fel de ghiveci, tare gustos si hranitor!

 

INGREDIENTE

  • un rasol de vitel, cam 7-800 g
  • 1/2 kg cartofi micuti
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o ceapa rosie
  • o mana de fasole galbena
  • cateva buchetele de conopida
  • o capatana de usturoi
  • 4 rosii mari
  • o legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu legume la cuptor:

Rasolul de vitel se fierbe foarte bine, pana devine moale. Eu l-am fiert 3 ore :))

Legumele se curata si se taie dupa preferinta, se aseaza intr-o tava mai adanca termorezistenta. Rosiile se oparesc si se decojesc, apoi se maruntesc la blender. Carnea se alege de pe os si se taie bucati, se aseaza peste legume impreuna cu apa in care a fiert, se toarna sucul de rosii, se condimenteaza, se acopera tava cu folie de aluminiu sau capac si se lasa la cuptor 40 minute. La final se presara usturoiul pisat si patrunjelul tocat fin.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot combina mi multe legume, in functie de ce va place sau de ce aveti prin frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vita cu legume la cuptor