Rasol de vitel cu ardei gras

de Oana in Vita, 11 Dec 2009 | 7137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol alb de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • cimbru proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu ardei gras:

Carnea se spala, se cresteaza cu cutitul si se aseaza in vas de iena, se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Se aseaza deasupra firele de cimbru. Ardeii se spala, se curata si se taie cuburi de 2 cm si se pun peste carne. Se pune apa in vas cat sa acopere carnea, se acopera cu capac sau folie si se pune in cuptorul incins, cam 50 de minute, la foc potrivit.

Se poate servi cu o salata sau cu garnitura de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja