Ne era poftă rău de aşa ceva.Necesită ceva timp de preparare,dar e deosebit de gustoasă împreună cu legumele,iar măduva este un deliciu,după cum bine se ştie.
Zarzavaturile le-am curatat si le-am taiat rondele(mai putin usturoiul,care l-am adaugat la urma)
Le-am calit cu putin ulei si le-am transferat în vasul de lut ,în care urma sa le pun la cuptor.
Rasolul de vita,l-am condimentat,l-am dat prin faina si l-am prajit cu putin ulei.
Apoi l-am asezat în vas peste legume.
Am pus vinul si apa,am acoperit cu capac si am pus la cuptor.
La început am fixat temperatura la 200 de grade,dupa ce a început sa fiarba,am redus la 150 de grade.
L-am gatit timp îndelungat la o temperatura joasa.
Am lasat cam 2 ore,dupa care am pus usturoiul,sucul de rosii si foaia de dafin.
Am mai lasat fara capac 30-40 de minute.
Timpul de pregatire depinde foarte mult de cat de frageda este carnea.
Se serveste ca atare sau alaturi de o garnitura preferata.
S-aveţi pofta!!!