Rasol cu legume

de Pur_si_simplu_papa_bun in Vita, 19 Apr 2011 | 9524 vizualizari

COMENTARII (13)

Sylvia 1

19.04.2011, 22:05

excelent arata

Ina 1

19.04.2011, 22:17

tare bine arata!

Ina 1

19.04.2011, 22:21

Cred ca am ramas singura care nu gatesc cu CIRIO ... am beciul plin de " ortomio "

Lau 1

19.04.2011, 22:26

bunnnn

mirela0911 1

19.04.2011, 22:37

Gustoasa mancarica

kamy 1

19.04.2011, 23:22

nu ca-i buna kukta? eu am doua de cand m-am nascut si le-am folosit foaaaarte mult mi-s printre cele mai bune prietene iar carnea de vitel e super

diaconta 1

19.04.2011, 23:27

pur si simplu exceptional felicitarile mele

Anamaria7 1

20.04.2011, 00:05

arata nemaipomenit

Rocsi 1

20.04.2011, 10:47

am auzit ca fierbe foarte repede carnea in oala aia sub presiune

Pur_si_simplu_papa_bun 1

20.04.2011, 16:32

E adevarat. Carnea fiarta in kukta e frageda si delicioasa. Vreau sa incerc pt Paste un cocos. Va tin la curent!

elena1988 1

21.04.2011, 10:04

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 10:53

foarte bun

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 10:50

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb