Este o supa foarte groasa si extrem de gustoasa. Originara din Japonia, aceasta supa nu este foarte populara la noi asa ca am fost nevoita sa traduc reteta :D
1. Algele si ciupercile se pun 30 de minunte la hidrata in apa rece.
2. Intr-o oala se pun la fiert 2,5 litri de supa pui ( eu am pus 3 piepturi dezosate la fiert pe care le-am scos ulterior), ghimbir, ceapa taiata sozisori, morcovi rondele, algele si ciupercile curatate si taiate in doua.
3. Pulpele si aripioparele de pui curatate si taiate in doua se pun la rumenit in putin ulei de masline, adaugam sos de soia si sake si lasam sa fiarba. La sfarsit adaugam ceapa verde.
4. In oala cu supa se pun la fiert taieteii. Se lasa 15 minute.
Supa se serveste fierbinte impreuna cu jumatate se ou fiert si o bucatica de carne. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Pofta mare
1
In reteta originala se foloseste carne de porc si nu de pui