Rame cu untura

de Sorinnaa in Prajituri, 8 Ian 2014 | 20016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 gr bicarbonat de sodiu
  • 3 buc oua
  • 250 g zahar
  • 5 ml otet
  • 700 g faina
  • 10 ml esenta de vanilie
  • 250 g untura
  • 10 g coaja de portocala rasa sau lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rame cu untura:

Se freaca intr-un castron ouale, zaharul si un praf de sare. Se adauga zaharul vanilat si coaja de portocala. Faina se framanta cu untura. Se pune bicarbonatul de sodiu stins cu otet. Se amesteca compozitia si se lasa 15 minute la rece. Se trec prin masina de tocat la care atasem forma speciala. Se rup bucatile de 6-7 cm si se pun pe hartie de copt. Se dau la cuptor la 200 C timp de 10 minute. Cand sunt gata ,se scot,se lasa putin sa se racoreasca si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rame cu untura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao