Foarte buna prajitura,dar la sfarsit m-am lenevit si in loc sa fac eu glazura,am pus de Dr.Oetker si nu am putut sa o tai cum se cuvine.Glazura asta de cumparat este ceva atat de tare cum n-am vazut nici o glazura pana acum.Se vede si din poza ca nu am putut sa o tai.Pacat ca din poza nu se vede ce gust bun are.
Reteta este pt.tava mica.
Se unge tava unt si se aseaza foaie de napolitana taiata la dimensiunea fundului tavii.Se bat albusele,se adauga zaharul, faina si nuca de cocos,apoi se toarna in tava peste foaia de napolitana.Se da la copt pana este auriu deasupra,am facut si testul cu scobitoarea(in poza se vede o gaurica de la test).
Intre timp se face crema:zaharul se adauga in laptele rece si se amesteca pana se dizolva.Cu acest amestec dizolvam praful de budinca si apoi adaugam peste galbenuse si punem la fiert(in oala teflonata am pus eu,ca sa nu se lipeasca),amestecam des pana cand a prins consistenta.Lasam la racit si adaugam untul.
Cand blatul este rece punem crema si apoi glazura.
Dam la frigider cateva ore.