Racituri de porc(piftii)

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 22 Feb 2010 | 10456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc(picioruse de porc,ciolan,urechi,etc)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cartof
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc(piftii):

Se proportioneaza carnea,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in cateva clocote se arunca apa si se pune alta si se lasa la fiert luand spuma din cand in cand.Cand carnea este aproape fiarta se adauga ceapa intreaga si morcovul tocat marunt si se lasa la fiert pana se fierb legumele si carne se desprinde de pe oase.Strecuram supa(EU NU AM STRECURAT-O) si adaugam usturoiul pisat.Csrnea o desprindem de pe oase(daca vreti) si punem in fiecare castron carne si apoi supa.Se lasa la rece pana se incheaga!

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc(piftii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

22.02.2010, 15:43

ce-mi place piftia..... chiar acum in week-end am facut si eu, dar numai cu carnita macra si gelatina, ca nu imi place grasimea si nici soriciul.....si nici legumele, ca am avut o experienta neplacuta .....

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 20:19

noi am avut si sarmalute si nu se putea fara piftie

adry88 1

07.07.2011, 11:39

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei gras cu carne de porc