Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Porc, 4 Ian 2016 | 5413 vizualizari
cristinutanicolita 1
Bune,bune fac si eu maine
Bunica 1
Dacă le fierbi la foc moale până cade carnea de pe os nu e nevoie să mai pui gelatină Cele mai bune răcituri sunt cele de porc!
Constelatialeu 1
Alexandra Burz 1
Multumesc dragilor
Buni...o sa tin cont de sfat
Anett 1
Super!
CameliaR 1
Mmm, ador raciturile. Cred ca sunt super delicioase
Multu..va pup
Rocsi 1
Am mancat si noi de Craciun. Foarte bune!
Merisor 1
Yummm, bune!
diaconta 1
Foarte bune
Dya Daniela Andrei 1
Si noi am facut!
reisnaor_2006 1
MotanLaOale 1
-Licurici- 1
Bune
dantes 1
Nu este necesara gelatina
Gherca Daniela 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:44
pe 06.12 la 10:09
pe 06.12 la 09:12
pe 05.12 la 14:38
pe 05.12 la 11:01
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Adele
vasimur
mihaelar63 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisa92 1
Deea_Matza 1
alinusi 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!