Racitura (piftie) de porc

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 15947 vizualizari

COMENTARII (8)

Bunica 1

12.04.2010, 16:31

E foarte buna si usor de realizat! Un mod nou de preparare.Puse toate la fiert ,inclusiv usturoiul se prepara usor. Te-ai gandit sa mai apuci cu raciturile pana nu da caldura? E foarte buna si pentru dieta, dar carnea sa fie de pasare.

nadina73 1

12.04.2010, 17:29

mare dreptate ai mihaela

nadina73 1

12.04.2010, 17:30

cred ca ti-am facut pofta de racitura asaarat foarte bine sa sti ca sutului meu i place tare mult cu ceapa sa o manance arata foarte bine nota 10

nadina73 1

12.04.2010, 17:32

mihaela imi cer scuze bunica ma vrut sa zic ca are mare dreptate cu dieta

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 18:38

Ce asi manca o portie....................

mihaelar63 1

12.04.2010, 20:47

eu cred ca la fel de bine se pot prepara si cand e mai cald , le punem la frigider , esential este sa ai carnea proaspata , reusita atunci este asigurata ,
bunica , eu ii fac la consort mancarea favorita cand am vre-un interes ascuns
de data asta interesul se numeste cuptor cu microunde sau masina de paine

ana 1

13.04.2010, 13:56

si eu o portie pls

mihaelar63 1

13.04.2010, 14:03

Ana , cele din imagine , nu mai sunt . dar am puse pentru inca o tura in congelator si fac cat ai zice ,, peste ''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]