Racitura de porc

de mirela0911 in Porc, 7 Ian 2017 | 6943 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

07.01.2017, 13:33

placeee

simona72 1

07.01.2017, 13:42

Fiecare casa cred ca are reteta proprie...depinde de obisnuinta si gust Sunt foarte bune si ale tale Eu le fac din ciolan, adidas si limba de porc(pentru carnea macra), toate proaspete Nu pun afumatura ca-mi este rau..deci cum spuneam, dupa preferinte...

mirela0911 1

07.01.2017, 13:55

Corect, Simo! Nici eu nu pun afumatura, vorba ta, îmi vine rău ...Mulțumesc!

mirela0911 1

07.01.2017, 13:55

Mulțumesc, Lau!

RuxyRux 1

07.01.2017, 13:58

Arata grozav....afumatura oricum punem destula la sarmale...asa ca nu-i bai ....piftia mamei are mereu grasime....si mie sincer nu-mi place chiar daca o dau deoparte...ea spune mereu sa o strang si sa o intorc...insa mie tot asa clara imi place ca si a ta....dar deh fiecare casa cu reteta proprie!

silvianart 1

07.01.2017, 13:58

Foarte corect.. fara afumatura..bravo !!!

kytz 1

07.01.2017, 13:59

MotanLaOale 1

07.01.2017, 14:03

buna buna

Dya Daniela Andrei 1

07.01.2017, 14:10

Imi place mult! Anul asta insa nu am reusit sa fac. Dar mai e timp!

alilianaa 1

07.01.2017, 15:09

grozava e!

Bucataras Diana 1

07.01.2017, 15:19

Piftia/racitura este unul din felurile mele preferate. O prefer de curcan dar nu o refuz nici pe cea de porc. Anul acesta am facut si de porc si de curcan Arata grozav.

Rahela Velicu 1

07.01.2017, 15:28

CameliaR 1

07.01.2017, 15:46

Imi place!

Catalina L 1

07.01.2017, 18:44

ce bunatateeeeeeeee

Merisor 1

07.01.2017, 18:57

Azi am terminat-o și noi! Bună este!

miki_a 1

07.01.2017, 19:36

Îmi place foarte mult și mie....clară, ușoară, cu multă carne macră dar servită cu mămăliguță!

Rocsi 1

07.01.2017, 20:49

Foarte buna este. Am mancat si noi de sarbatori pe saturate!

diaconta 1

07.01.2017, 23:04

Chiar ca e foarte limpede
imi place si mie asa

mirela0911 1

08.01.2017, 09:34

Ruxy, stiu cum e cu grasimea, am vazut si eu asa, degeaba o strangeam pe deasupra ca tot nu puteam sa mananc! Vorba ta, fiecare casa cu reteta ei! Multumesc de apreciere!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:35

Multumesc Silvian Kytz Moanel

mirela0911 1

08.01.2017, 09:36

Dya multumesc! Mai este timp, da!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:36

Multumesc, Liliana!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:37

Diana e buna rau si cea de curcan!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:37

Rahela Camy Catalina va multumesc!

mirela0911 1

08.01.2017, 09:38

Merisor si la noi s-a terminat, dar uitandu-ma la poze, mi se face iar pofta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oase de porc la cuptor