Punch de ceai negru

de Satisfyyourcravings in Bauturi, 1 Noi 2012 | 3266 vizualizari

COMENTARII (19)

portiadelumina 1

01.11.2012, 11:51

Eu am intrat să apreciez calitatea şi acurateţea reţetei. Că fiind mai mult pentru femei, n-am să cer

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 11:52

Se pare ca barbatii il considera mult prea slab in ceea ce priveste continutul de alcool.

T I M E A 1

01.11.2012, 11:53

Vreau eu daca nu vrea Padre

portiadelumina 1

01.11.2012, 11:55

Eu cu alcoolul nu-s prieten bun, dar aşa când e cţte o zi deosebită ciocnesc cu prietenii şi gust cât să ştiu gustul. Dar la mâncat stăm altfel de vorbă

diaconta 1

01.11.2012, 12:04

lasa Padre ca te suplinesc eu aici )))

ralu_river 1

01.11.2012, 12:23

yummy

MotanLaOale 1

01.11.2012, 12:28

jolygina 1

01.11.2012, 12:56

vreau si eu

ANNA_46 1

01.11.2012, 15:02

Nici eu nu refuz asa ceva

Lau 1

01.11.2012, 16:51

Mutulica 1

01.11.2012, 17:29

Pentru mine e riscant , pentru ca nu m-as opri decat cand as simti ca ma ia tremuriciul de la ceaiul negru .

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 17:36

Ceaiul pe care l-am folosit este foarte bogat in tanin, nu si in teina. Tocmai de aceea el poate parea foarte dur, insa nu este foarte energizant.

Mutulica 1

01.11.2012, 17:42

N-am stiut ca sunt si astfel de ceaiuri negre .

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 17:49

Unul dintre cele mai energizante ceaiuri negre, de exemplu, se numeste Shu Pu-erh si este un ceai post-fermentat. Acesta este o exceptie in lumea ceaiurilor pentru ca, spre deosebire de toate celalte ceaiuri care se consuma cat mai proaspete, acesta cu cat este consumat mai tarziu cu atat are gustul mai definit si mai fin. Iar gustul... este intr-adevar neconventional.

Sim0na 1

01.11.2012, 19:29

Habar n-aveam ca ceaiul negru este de mai multe feluri...

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 19:37

Ce este mai interesant este ca ceea ce gasim noi in comert sub denumirea de ceai negru este de fapt ceai rosu, si nu ma refer aici la rooibos. Infuzia ceaiului negru are mai degraba o culoare portocalie, spre deosebire de cel rosu care are o culoare aramie. Dar despre toate acestea si multe altele voi vorbi in articolele pe care le voi publica cat mai curand.

adry88 1

02.11.2012, 09:04

Mutulica 1

02.11.2012, 11:13

Deabia astept sa aflu lucruri noi .

MIUTA 1

02.11.2012, 14:31

Cred ca e tare bun imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Punch de vin rosu