Pulpite cu cartofi (la cuptor)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 19 Aug 2014 | 4072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 1 kg cartofi
  • 5-6 cepe potrivite
  • un ardei capia rosu
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 100 - 150 ml suc de rosii
  • o capatana de usturoi sau cat si cum va place
  • condimente dupa gust: asre, pudra de ardei iute, oregano si rozmarin
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu cartofi (la cuptor):

Pentru ca stiti povestea cuptorului meu... care coace timp luuuung , am ales ca mai intai sa fierb cartofii cam 20 de minute, iar pulpitele sa le rumenesc usor in putin ulei, adaugand peste acestea si ceapa, usturoiul si ardeiul feliate dupa plac. 

Am scurs apoi cartofii de apa in care au fiert, i-am adaugat intr-o tava de cuptor si i-am condimentat bine bine, am adaugat pulpitele impreuna cu legumele calite si am colorat cu suc de rosii.

Am copt totul pana ce cartofii si pulpitele s-au rument asa frumos! Pofta buna!

TIPS-URI

1

Atentie la rozmarin care in exces confera un gust amar

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu cartofi (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice