delicioase! !!! jur pe rosu! :)
Se spala pulpele si se taie pe jumatate daca sunt pulpe intregi(cum ama avut eu).Se sectioneaza in portiunea de sub piele si se pregateste pasta de ardei cu care vom umple pulpele. Se calesc bucati de ardei, ceapa si usturoi, apoi se mixeaza dar nu prea marunt. Se umplu pulpele in despicaturile facute cu cutitul ascutit si se pot prinde cu scobitori marginile ca sa fim siguri ca nu curge. Pe deasupra pulpele se dau cu ulei, sare si piper negru si se baga 10 minute la cuptor intr-o tava groasa pe fundul careia am pus o ceasca de supa strecurata de legume. Se lasa asa la foc mediu.
Intre timp se face o pasta din unt, cascaval rupt bucatele si patrunjelul spalat bine si fara codite. Se mixeaza bine si apoi se scoate tava si pune cate o lingurita din aceasta pasta peste pulpe si se presara un amestec de seminte de in si susan.Semintele de in si susan sunt optionale. Se lasa sa se rumeneasca bine si se serveste cu bastonase de cartofi natur si ceapa verde.
Pofta buna!