Pulpe de pui umplute

de COSTEO in Pui, 31 Mar 2013 | 74048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • carnati subtiri putin afumati
  • cascaval
  • ardei gras verde si rosu
  • masline fara samburi
  • vin
  • sare
  • piper negru sau rosu
  • cimbru
  • 4 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele se dezoseaza si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se intind pe un tocator si la mijlocul pulpei se pune un carnat, o fasie de cascaval, o fasie de ardei rosu si verde si o maslina taiata in doua si doua feliute de usturoi. Se asezoneaza cu sare, piper si cimbru.

Se ruleaza si se prinde ruloul cu scobitori 2 pe capete si 1 la mijloc.

Se pun intr-o tava cu putin ulei, un morcov taiat rondele si ceapa taiata rondele, se asaza pulpele in tava si se lasa la cuptor la 160 grade pana prinde putina culoare, apoi se pune o cana de vin alb si se lasa la cuptor la 180 grade pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cascaval