Pulpe de pui umplute

de Miha in Pui, 30 Mar 2011 | 6910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii de bacon
  • masline
  • sare si piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele curatate si spalate, se acopera cu o folie alimentara si se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Atentie totusi la sare, bacon-ul si sunca avand si ele ceva sare in ele.

Peste pulpe punem o felie de sunca, una de cascaval si maslinele taiate feliute. Se ruleaza strans, iar ruloul obtinut se infasoara in bacon. Se pun intr-un vas termorezistent, se toarna 1/2 pahar cu apa si se dau la cuptor la foc mediu pana scade tot lichidul si baconul se rumeneste.

Se servesc calde cu garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu Philadelphia,sunca si bacon