Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor

de Constelatialeu in Pui, 6 Mai 2015 | 3251 vizualizari

 

Ce introducere, ca aveam o foame de nici nu mai stiam cum ma cheama,da ma chema foamea rau de tot. Asa ca am prestat ceva pe repede inainte..

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1/2 kg cartofi noi
  • condimente pentru pui Kotanyi
  • condimente pentru cartofi Kotanyi
  • cimbru
  • sos de soia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor:

Curatam si spalam pulpele le transam si le asezam intr-un vas ceramic, presaram condimente pentru pui, sos soia si putin ulei. Dam tava la cuptor cca 30 min.

Intre timp spalam bine cartofii ii taiem in patru si ii condimentam cu condimente pentru cartofi si cimbru. Ii lasam 30 min  si apoi ii punem peste pui si mai lasam 30 min. Am servit cu castraveciori mici, micuti, mai mici decat micul mic.....emoticon haios...

TIPS-URI

1

fiecare pune condimente cat doreste, la fel si sos de soia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si mozzarella