Pulpe de pui la punga

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 3443 vizualizari

 

Va urez La multi ani de florii celor care isi sarbatoresc ziua

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 4 aripi
  • 1 punga pentru cuptor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa,

Condimentele se amesteca toate intr-un bol,

Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza,

Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc

Se da tava la cuptor cca 60 min,

Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o,

Am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

01.04.2012, 21:23

multumesc

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:29

bun,bun

Lau 1

02.04.2012, 11:37

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pipote si inimi