Pulpe de pui la punga

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 3555 vizualizari

 

Va urez La multi ani de florii celor care isi sarbatoresc ziua

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 4 aripi
  • 1 punga pentru cuptor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa,

Condimentele se amesteca toate intr-un bol,

Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza,

Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc

Se da tava la cuptor cca 60 min,

Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o,

Am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

01.04.2012, 21:23

multumesc

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:29

bun,bun

Lau 1

02.04.2012, 11:37

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la cuptor cu legume chinezesti