Pulpe de pui la gratar

de roxana_simona in Pui, 5 Iul 2013 | 4201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de pulpe de pui
  • condimete de pui,usturoi,piper alb
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la gratar:

Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se adauga condimentele.Se lasa la marinat 2 ore in frigider dupa care se pun pe gratar.

Se lasa pe ambele parti sa se faca. Se servesc calde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure