Pulpe de pui la cuptor

de Sylvia in Pui, 27 Apr 2010 | 7743 vizualizari

 

O mancare pe cat de usor de realizat pe atat de gustoasa si dietetica. Se pot scoate si cartofii din garnitura si inlocui cu alte legume.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 persoane avem nevoie de
  • 2 pulpe de  pui intregi,
  • un fir de rozmarin,
  • o crenguta de cimbru verde ,
  • o ceapa mica taiata rondele,
  • cativa catei de usturoi,
  • 2 linguri ulei masline,
  • sare,
  • piper,
  • o lingurita boia dulce,
  • ierburi aromate maruntite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

 Punem intr-un vas termorezistent pulpele de pui, rondelele de ceapa si usturoi peste ele. Facem separat intr-un bol o compozitie cu 100 ml de apa, o lingurita boia, sare,piper ierburi aromate si turnam peste pulpe. Pentru ca una dintre ele sa fie picanta am pus peste ea o lingurita de pasta de ardei iute. Adaugam crenguta de rozmarin si cea de cimbru verde  si dam la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 40 de minute .

  Primele 20 de minute le  lasam cu folie de aluminiu apoi descoperim sa  se rumeneasca . Le servim cu garnitura preferata, de aceasta data au fost legume la cuptor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (4)

Sylvia 1

27.04.2010, 12:05

Rocsi mltumesc

silvi0ara 1

27.04.2010, 12:32

Tot e ora pranzului,numai bine.

Sylvia 1

27.04.2010, 13:08

Chiar asa, va servesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in lapte