Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti

de katty in Pui, 16 Ian 2017 | 41148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • sare
  • piper negru
  • boia
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 2 linguri mustar
  • tarhon
  • 3 castraveti murati
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingurita zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti:

 Curatam bine pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc. Le condimentam cu sare, piper negru si boia si le lasam la rece 15 minute. Le punem la prajit in uleiul incins intr-o tigaie, pe ambele parti sa se rumeneasca frumos si sa se patrunda. Cand pulpele sunt gata, le scoatem pe o farfurie. In uleiul in care au fost prajite pulpele, punem ceapa tocata fin. O lasam pana devine translucida, apoi stingem cu vinul. Lasam sa  sece de jumatate, apoi punem pulpele inapoi si putina apa. Fierbem pana lichidul scade de jumatate, adaugam mustarul, tarhonul, piper macinat, zaharul si mai fierbem 5 minute. Adagam castraveciorii tocati marunt si mai dam 2-3 clocote. Servim fierbinte cu garnitura de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai in cuib de cartofi