Pulpe de pui in lapte

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 17 Apr 2010 | 7681 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 200 ml lapte dulce
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • un cub de unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte:

spalam bine pulpele si le lasam la marinat in lapte cca 2 ore.

dam la frigider si asteptam cuminti sa treaca cele 2 ore.

apoi punem untul topit intr-un vas termorezistent, condimentam pulpele si le punem in vas, peste ele adaugam laptele si dam la cuptor pt cca 30-40 min, le intoarcem la jumatatea intervalului.

se servesc cu piure si salata.

ies foarte fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 18:13

ma bucur k ai facut, cand o sa mai fac o sa mai pun si eu cate ceva, atunci am facut pe fuga si asta mi-a venit la indemana, cu lamaie cred k au iesit supr

FlyingRoo 1

22.04.2010, 04:37

Pusik, incerca cu lapte batut - atunci sa vezi fragezime!

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 09:12

o sa incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui picante in vas de ceramica la cuptor cu cartofi noi la ceaun